Mai puțin de 10 bucăți rămase în stoc
-24% Galerie foto (4)

Glob de sticlă cu lapis lazuli

Cod: AD01LAPIS

Copăcelul de Crăciun este un glob magic de sticlă în care am sădit un copăcel din pietre semiprețioase, un globuleț care va înfrumuseța orice brad de Crăciun, va sclipi voios și delicat, iar pietrele semiprețioase vor aduce energie și armonie în întreaga casă.

Ofertă valabilă până miercuri, 16 decembrie.
45 lei 59 lei

Dimensiuni
Globul de sticlă are diametrul de 8 cm, iar copăcelul are înălțimea de 7 cm.

Lapis Lazuli
Una dintre cele mai căutate pietre semiprețioase din toate timpurile, având culoarea de un profund albastru celest, lapisul rămâne piatra loialității si a onoarei, a zeilor si a puterii. Reprezintă un simbol universal de înțelepciune și adevăr.

Sticlă produsă în România
Globurile Adalma sunt realizate din sticlă de cea mai bună calitate confecționată în România, la Sebeș. Folosit în scop decorativ, globul de sticlă ne-a inspirat în crearea unor copăcei care să fie agățați cu ușurință și eleganță în bradul de Crăciun și care să aducă un plus de magie sărbătorilor de iarnă.

Globurile de Crăciun sunt confecționate din materiale biodegradabile (sticlă, sârmă și pietre semiprețioase), protejarea mediului înconjurător fiind una dintre obiectivele Adalma.

Ambalare
Copăceii de Crăciun marca Adalma sunt înfășurați și protejați pe parcursul livrării în file de hărtie, ambalați în cutii de carton, simple și elegante, alături de o agățătoare realizată dintr-un șnur vintage.

Realizați manual, copăceii de Crăciun vor ajunge la voi în deplină siguranță, pregătiți să strălucească și să înfrumusețeze bradul și casa în timpul sărbătorilor de iarnă.

Galerie foto

Dacă descrierea nu v-a convins, fotografiile sigur o vor face.