Produse în Suceava, România
Lucrate manual
Confecționate din pietre semiprețioase
Livrare în toață țara
Produsele se livrează în toață România prin Fan Courier.

Glob de sticlă cu cristale

Copăcelul de Crăciun este un glob magic de sticlă în care am sădit un copăcel din pietre semiprețioase, un globuleț care va înfrumuseța orice brad de Crăciun, va sclipi voios și delicat, iar pietrele semiprețioase vor aduce energie și armonie în întreaga casă.

55 lei
Mai puțin de 10 bucăți rămase în stoc

Dimensiuni
Globul de sticlă are diametrul de 8 cm, iar copăcelul are înălțimea de 7 cm.

Cristale
Daca fiecare piatra in parte are proprietățile sale, atunci când mai multe cristale vin împreuna, toate aceste forte se unesc, ghidând persoana care le are in posesie spre echilibru și liniște interioară, bucurie si iubire, înțelepciune și înțelegere a vieții.

Sticlă produsă în România
Globurile Adalma sunt realizate din sticlă de cea mai bună calitate confecționată în România, la Sebeș. Folosit în scop decorativ, globul de sticlă ne-a inspirat în crearea unor copăcei care să fie agățați cu ușurință și eleganță în bradul de Crăciun și care să aducă un plus de magie sărbătorilor de iarnă.

Ambalare
Copăceii de Crăciun marca Adalma sunt înfășurați și protejați pe parcursul livrării în file de hărtie, ambalați în cutii de carton, simple și elegante, alături de o agățătoare realizată dintr-un șnur vintage.

Realizați manual, copăceii de Crăciun vor ajunge la voi în deplină siguranță, pregătiți să strălucească și să înfrumusețeze bradul și casa în timpul sărbătorilor de iarnă.

Ai o întrebare?