Produse în Suceava, România
Lucrate manual
Confecționate din pietre semiprețioase
Livrare în toață țara
Produsele se livrează în toață România prin Fan Courier.

Povestea Adalma

Bijuterii și obiecte decorative din pietre semiprețioase

Adalma se definește prin obiecte decorative și bijuterii confecționate din pietre semiprețioase de cea mai bună calitate, prin iubirea pentru frumos, pentru energia pietrelor și mineralelor, care oferă o stare naturală de bine.

Adalma este o afacere de familie care a crescut frumos, cu multă dăruire și pasiune pentru comorile pământului: cristale și pietrele semiprețioase, pe care le-am luat și le-am transformat în obiecte decorative unicat, cu personalitate, perfecte pentru oricine își dorește să își înfrumusețeze casa, să ofere un cadou sau să aibă drept mărturii de nuntă sau de botez obiecte speciale.

Produsul care ne-a consacrat este copăcelul Adalma. În format mare sau mic, copăcelul Adalma este confecționat din pietre semiprețioase îndrăgite – ametist, aventurin, unakit, cuarț roz, lapis lazuli și multe altele – și reprezintă o mărtuire de nuntă sau de botez deosebită: copacul vieții sădit la început de drumuri noi, cu multă iubire și bucurie.

Ne place tare mult să confecționăm și medalioane, broșe, brelocuri, brățări și cercei, toate din pietre semiprețioase și din materiale de o calitate superioară, iar clienții noștri au fost de fiecare dată fericiți să le dăruiască celor mai importanți oameni din viețile lor.

Toate produsele Adalma sunt confecționate manual – produse handmade – din pietre semiprețioase și alte accesorii fine, iar produsul finit exprimă dorința de a împărtăși cu voi pasiunea noastră pentru lumea minunată a cristalelor și a mineralelor, dar și a unui univers delicat și diafan, plin de culori și energie pozitivă.

Ai o întrebare?