Alege piatra:
Alege zodia:
Culoarea:

Set perle

Usor de asortat si de combinat, perlele sunt intotdeauna o alegere inspirata in materie de bijuterii. Setul contine o pereche de cercei si o bratara din perle, bijuterii ce pot fi purtate atat impreuna, cat si separat, in functie de stilul si de tinuta adoptata.

Perlele sunt considerate a fi simbolul femininatii, al inocentei si al puritatii si fac parte din categoria celor mai valoaroase pietre semipretioase, avand o istorie aparte in spate. 

Racul, Gemenii, Scorpionul, Sagetatorul, Pestii sunt zodiile carora le corespund aceste mici si delicate pietre semipretioase.

Nota 0/5 din voturi

Alte produse din oferta noastră

Oferta magazinului nostru cuprinde sute de produse din pietre semiprețioase. Vă invităm să vă uitați peste ele și vă asigurăm că veți găsi ceva ce vi se potrivește.
Cercei perle
Perla este una din cele mai apreciate pietre pretioase, avand o deosebita valoare pentru diverse popoare de-a lungul timpului. Se considera a fi un etalon al perfectiunii si al unicitatii, intrucat doar cei bogati isi puteau permite luxul de a avea perle.
Vizualizează
Cercei onix
Oferta de cercei din onix confectionati de Adalma.ro. Modele din onix confectionate de noi folosesc minerale de cea mai inalta calitate si atent finisate.
Vizualizează
Cercei cristale
Cercei confectionati cu cristale de cea mai inalta calitate. Informatii, imagini si multe altele despre cercei cu cristale pot fi gasite pe site-ul nostru.
Vizualizează
Cercei coral
Cercei din coral handmade confectionati de mesterii Adalma.ro. Modelele de cercei din coral folosesc cristale de cea mai buna calitate.
Vizualizează