Livrare gratuită în România la comenzile de peste 300 RON.

Produsele noastre

Fiecare dintre femei, cu siguranta isi doreste sa fie unica si ca impresia pe care o lasa celor din jur sa fie puternica si memorabila. Pentru asta este nevoie de inteligenta, finete, rafinament si de o prezenta impecabila, obtinuta atat prin cultivarea permanenta a calitatilor intelectuale cat si prin modul in care se ingrijesc si se imbraca.

Ritualul zilnic al femeii moderne trebuie sa contina tot ceea ce ajuta sa devena frumoasa si fericita astfel incat, atunci cand iese pe usa dimineata, sa starneasca in jurul ei un val de parfum, zambete si admiratie.

Cea mai sexi si celebra blonda - Marilyn Monroe, spunea odata ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale fetelor. Nu stiu cate dintre reprezentantele sexului frumos vor avea vreodata un diamant, dar cu siguranta oricare din ele poate avea o bijuterie Adalma care sa nu aiba pereche in aceasta lume.

Vorbim despre bijuteriile unicat, handmade, construite cu grija de maini pricepute, cu talent si multa dragoste. Astfel de bijuterii unicat pot fi gasite pe site-ul nostru, Adalma.ro, intr-o multime de forme si combinatii, create din pietre semipretioase, cristale stralucitoare, accesorii argintate sau tibetane, avand pandantive impresionante sau, dimpotriva, subdimensionate, pastrand candoarea copilariei sau construind imaginea de zeita pagana purtatoarei lor.

Materiale diferite isi pot gasi locul in combinatiile create iar culorile tale favorite vor fi regasite, cu siguranta, in aceasta varietate de bijuterii. Pot fi purtate in orice moment al zilei, determinandu-va sa simtiti acea stare de bine pe care o aduce cu ea prima zi de primavara.

Poarta cu drag bijuterii handmade create de Adalma pentru ca asa au si fost create - cu mult drag, pentru fiecare dintre voi. Te vei simti frumoasa, unica, deosebita ... asa cum, de fapt, chiar esti!