Alege piatra:
Alege zodia:
Culoarea:

Cercei perle

Perlele sunt simbol al elegantei, al puritatii, al feminitatii. Simple, delicate, perlele sunt o alegere inspirata in materie de bijuterii, indeosebi  in combinatia cerceilor de perle.

Perla este una din cele mai apreciate pietre pretioase, avand o deosebita valoare pentru diverse popoare de-a lungul timpului. Se considera a fi un etalon al perfectiunii si al unicitatii, intrucat doar cei bogati isi puteau permite luxul de a avea perle.

Compatibilitatile cu zodii

Astazi insa, perlele au devenit mai accesibile si sunt recunoscute nu doar pentru frumusetea lor si pentru simplitate cat si pentru influenta pe care acestea o exercita asupra zodiilor Rac, Gemeni, Scorpion, Sagetator, Pesti.

Nota 0/5 din voturi

Alte produse din oferta noastră

Oferta magazinului nostru cuprinde sute de produse din pietre semiprețioase. Vă invităm să vă uitați peste ele și vă asigurăm că veți găsi ceva ce vi se potrivește.
Cercei onix
Oferta de cercei din onix confectionati de Adalma.ro. Modele din onix confectionate de noi folosesc minerale de cea mai inalta calitate si atent finisate.
Vizualizează
Cercei coral
Cercei din coral handmade confectionati de mesterii Adalma.ro. Modelele de cercei din coral folosesc cristale de cea mai buna calitate.
Vizualizează
Cercei ametist
Magazinul nostru de bijuterii din pietre semipretioase va pune la dispozitie o gama varianta de produse din ametist. Pe site-ul nostru puteti gasi cercei din ametist, bratari din ametist, coliere din ametist dar si alte produse decorative confectionate di
Vizualizează
Cercei cristale
Cercei confectionati cu cristale de cea mai inalta calitate. Informatii, imagini si multe altele despre cercei cu cristale pot fi gasite pe site-ul nostru.
Vizualizează