Alege piatra:
Alege zodia:
Culoarea:

Cercei onix

Onixul este una dintre cele mai frumoase și apreciate pietre semiprețioase datorită frumuseții dar și a simplității. Modelele de cercei din onix găsite pe Adalma.ro sunt confecționate din minerale de cea mai bună calitate și cu atenție finisate.

Despre onix

Onixul, supranumit si "Piatra secretelor" este considerat a fi o un simbol al elegantei, dar si al puterii si se considera a fi un talisman de pret si un protector in situatiile de cumpana si confuze.

Datorita aspectului sau simplist , onixul este folosit in confectionarea de bijuterii, precum cercei, coliere, bratari, care ofera un aer de eleganta si de rafinament celor care poarta asemenea bijuterii.

Zodii compatibile

Onixul este piatra zodiilor Berbec si Scorpion, cunoscute pentru determinarea si ambitia lor de neclintit. Aceasta piatra, prin evidentierea acestor calitati, confera incredere, fermitate, dar si femininate celei care o poarta.

Nota 0/5 din voturi

Alte produse din oferta noastră

Oferta magazinului nostru cuprinde sute de produse din pietre semiprețioase. Vă invităm să vă uitați peste ele și vă asigurăm că veți găsi ceva ce vi se potrivește.
Cercei cristale
Cercei confectionati cu cristale de cea mai inalta calitate. Informatii, imagini si multe altele despre cercei cu cristale pot fi gasite pe site-ul nostru.
Vizualizează
Set perle
Setul contine o pereche de cercei si o bratara din perle, bijuterii ce pot fi purtate atat impreuna, cat si separat, in functie de stilul si de tinuta adoptata.
Vizualizează
Cercei perle
Perla este una din cele mai apreciate pietre pretioase, avand o deosebita valoare pentru diverse popoare de-a lungul timpului. Se considera a fi un etalon al perfectiunii si al unicitatii, intrucat doar cei bogati isi puteau permite luxul de a avea perle.
Vizualizează
Cercei coral
Cercei din coral handmade confectionati de mesterii Adalma.ro. Modelele de cercei din coral folosesc cristale de cea mai buna calitate.
Vizualizează