Alege piatra:
Alege zodia:
Culoarea:

Cercei coral

Coralul este considerat a fi una din cele mai interesante si mai versatile pietre semipretioase, datorita culorilor si formelor in care acesta se poate gasi.  Este una din cele mai vechi pietre, cu o istorie interesanta despre originea sa, avand o larga raspandire pe intreg globul.

Datorita versatilitatii si a multitudinii sale de culori, coralul este folosit in confectionarea de cercei, coliere, bratari, bijuterii de efect, care confera un aer tineresc si proaspat tuturor celor care aleg sa poarte aceasta piatra. 

Compatibilitatea cu zodiile

Din punct de vedere al asocierii cu zodiacul, coralul este o piatra specifica Berbecului, Taurului, Pestilor si Balantelor, avand rol protector asupra celor care il poarta,  oferind liniste si calm. Totodata este considerat a fi si stimulent intelectual, dar si cu alte efecte pozitive  in ceea ce priveste diverse afectiuni ale organismului. 

Nota 0/5 din voturi

Alte produse din oferta noastră

Oferta magazinului nostru cuprinde sute de produse din pietre semiprețioase. Vă invităm să vă uitați peste ele și vă asigurăm că veți găsi ceva ce vi se potrivește.
Cercei onix
Oferta de cercei din onix confectionati de Adalma.ro. Modele din onix confectionate de noi folosesc minerale de cea mai inalta calitate si atent finisate.
Vizualizează
Set perle
Setul contine o pereche de cercei si o bratara din perle, bijuterii ce pot fi purtate atat impreuna, cat si separat, in functie de stilul si de tinuta adoptata.
Vizualizează
Cercei cristale
Cercei confectionati cu cristale de cea mai inalta calitate. Informatii, imagini si multe altele despre cercei cu cristale pot fi gasite pe site-ul nostru.
Vizualizează
Cercei perle
Perla este una din cele mai apreciate pietre pretioase, avand o deosebita valoare pentru diverse popoare de-a lungul timpului. Se considera a fi un etalon al perfectiunii si al unicitatii, intrucat doar cei bogati isi puteau permite luxul de a avea perle.
Vizualizează