Alege piatra:
Alege zodia:
Culoarea:

Cercei ametist

Magazinul nostru de bijuterii din pietre semipretioase va pune la dispozitie o gama varianta de produse din ametist. Pe site-ul nostru puteti gasi cercei din ametist, bratari din ametist, coliere din ametist dar si alte produse decorative confectionate din aceasta piatra eleganta si frumoasa.

 

Despre ametist

Numele "ametist" provine din limbra greaca, din cuvantul "Amethystus". Aceasta piatra semipretioasa este o piatra a spiritualitatii si a succesului in afaceri. Ca si culoare, este violet, mov sau lila. Cu cat este mai transparent cristalul cu atat calitatea este mai buna.

Zodiile potrivite cerceilor din ametist

Cea mai compatibila zodie cu ametistul este zodia pestilor. Piatra este considerata si un talisman norocos a acestor zodii. 

Nota 0/5 din voturi

Alte produse din oferta noastră

Oferta magazinului nostru cuprinde sute de produse din pietre semiprețioase. Vă invităm să vă uitați peste ele și vă asigurăm că veți găsi ceva ce vi se potrivește.
Cercei cristale
Cercei confectionati cu cristale de cea mai inalta calitate. Informatii, imagini si multe altele despre cercei cu cristale pot fi gasite pe site-ul nostru.
Vizualizează
Cercei onix
Oferta de cercei din onix confectionati de Adalma.ro. Modele din onix confectionate de noi folosesc minerale de cea mai inalta calitate si atent finisate.
Vizualizează
Cercei coral
Cercei din coral handmade confectionati de mesterii Adalma.ro. Modelele de cercei din coral folosesc cristale de cea mai buna calitate.
Vizualizează
Cercei perle
Perla este una din cele mai apreciate pietre pretioase, avand o deosebita valoare pentru diverse popoare de-a lungul timpului. Se considera a fi un etalon al perfectiunii si al unicitatii, intrucat doar cei bogati isi puteau permite luxul de a avea perle.
Vizualizează