8 Martie - Ziua internationala a femeii

01 noiembrie 2014

Ziua Internațională a Femeii Imediat ce va trece ziua de 1 martie, trebuie să ne pregătim de 8 martie. În această perioadă este obligatoriu să ne gândim la mamele noastre, la profesoarele noastre, la prietenele noastre , la iubitele noastre. Istoric vorbind, in anul 1977 Adunarea Generală a ONU a proclamat printr-o rezoluție Ziua Națiunilor Unite pentru Drepturile Femeilor și Pace Internațională. O sărbătoare a femeilor, recunoscută internațional, dar fără a se preciza o zi anume, a fost hotărâtă încă din 1910, de Internaționala Socialistă reunită la Copenhaga. După Primul Război Mondial s-a fixat data de 8 martie Ziua Internațională a Femeii. Adalma pune la dispoziţia dumneavoastra nu mai puţin de 250 de bijuterii din pietre semipretioase cu care le veti putea bucura pe femeile dragi ţie.

La multi ani de 8 martie tuturor femeilor !!!!

Citate celebre despre Femei! Femeia frumoasa e o bijuterie.

Femeia buna e o comoara intreaga. (Napoleon Bonaparte)

La inceputul tuturor lucrurilor marete se afla o femeie. ( Alphonse de Lamartine )

Femeile sunt al doilea mare mister al omenirii. (Anne Rice)

Daca vrei ca ceva sa fie spus, cere-i uni barbat acest lucru si-l va spune; daca vrei ca un lucru sa fie facut, cere-i unei femei si acesta va fi facut! (Margareth Thatcher)

Din pasiunea unei femei izvoraste viata eterna. (James Clavell) Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti. (Marin Preda)

Orice femeie este regina din clipa in care incepe sa iubesca un barbat. (Andre Suares)

Femeile sunt creaturi menite sa fie iubite, nu intelese. (Oscar Wilde)

Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el. (Sarah Jessica Parker)

Femeile sunt pasionate de matematica. Isi impart varsta la 2, dubleaza pretul hainelor si adauga intotdeauna 5 ani la varsta prietenei cele mai bune. (Marcel Achard)