Concurs newsletter 4 - 15 noiembrie

16 noiembrie 2014

Update

Astăzi, 16 noiembrie 2014, a fost ales câștigătorul concursului Adalma.ro de abonare la newsletter-ul nostru. Extragerea a avut loc pe random.org și au fost 10 participanți. Așadar, câștigătoarea este Diana Miruna Stîngă. 

 


Toți vizitatorii ce se vor abona la newsletter-ul nostru în perioada 4-15 noiembrie 2014 vor intra într-o mică tragere la sorți pentru o pereche de cercei piatra soareluivezi detalii despre produs ). 

 
 

Regulament

  1. Pentru a putea participa la tragerea la sorți, trebuie să vă abonați la newsletter-ul nostru în perioada 4-15 noiembrie 2014
  2. Câștigătorul va fi anunțat duminica, 16 noiembrie, pțnă la orele 19:00.
  3. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, prin metoda random,  fiind utilizat site-ul http://www.random.org/lists/. Mai exact, toate numele participanților vor fi trecute pe o listă, apoi se va da random, iar calculatorul va alege participantul câștigător.
  4. Câștigătorul va primi un e-mail în care va fi anunțat cum să intre în posesia premiului, mai exact i se vor cere datele personale și vom stabili de comun acord metoda prin care să-i trimitem premiul.