Ce Mărțișor i se potrivește?

14 februarie 2015

Alegerea mărțișorului pentru femeile dragi din viața noastră poate fi dificilă. Adalma.ro îți spune ce își dorește persoana ta dragă să primească în această perioadă. Află care e mărțișorul ideal și poți să câștigi la tombola noastră  o pereche de cercei din ametist! Intra in aplicatia noastra de pe facebook, completeaza cateva informatii cu privire la persoana careia vrei sa ii oferi martisorul si noi iti vom spune ce i se potriveste.

Cum afișăm produsele compatibile?

In functie de zodie, personalitate si stil, generatorul nostru va va prezenta cele mai potrivite bijuterii. Baza noastră de date leagă fiecare mărțișor de pietra semiprețioasă din care este confecționată. La rândul ei, fiecare piatră este într-o legatură stânsă cu anumite zodii.

Concursul nostru

Da! Avem si un concurs special pentru voi. Toti cei care folosesc aplicatia noastra si isi lasa un email intra automat intr-o tragere la sorti. Premiul? O superba pereche de cercei din ametist. Mai multe informatii despre premiu puteti gasi pe pagina produsului, aici.

Regulament concurs

Concursul se va desfasura in perioada 15 februarie - 11 martie. Castigatorul va fi anuntat pe data de 12 martie, dupa ora 20:00 pe site-ul nostru. De asemenea, el va fi contactat prin intermediul adresei de e-mail oferita in cadrul inscrierii. Orice persoana are voie sa se inscrie o singura data, cu o singura adresa de e-mail. Utilizatorii care se vor inscrie cu mai multe adrese vor fi scosi din concurs de filtrele noastre fara a fi anuntati.